Selecteer een pagina

Flexibel.

Vindingrijk.

Creatief.

… is dat waar je naar op zoek bent in een samenwerkingspartner gericht op projectmanagement, communicatie of educatie? Wellicht is mijn skillset de juiste match voor jouw opdracht!

(Interim) projectmanagement

Projecten die een extra paar (creatieve) ogen kunnen gebruiken of die ideeën die nu op de plank liggen maar echt een keer moeten worden uitgevoerd, zijn aan het juiste adres!

Communicatie & Copywriting

Communicatie/copywriting kan eindeloos worden toegepast. Van korte kleine tekstjes tot nieuwe communicatie-strategie. Ik hoor graag wat je nodig hebt en denk daar desgewenst in mee.

Educatief ontwerp

Als educatief ontwerper denk ik mee  in educatieve processen en onderwijsvernieuwing. Van theoretische concepten tot praktische uitvoering.

Verandermanagement

Aan de hand van creatief denken workshops organiseer ik verandermanagement trajecten voor het onderwijs maar ook voor het MKB. Bij uitstek de invulling voor studiedagen van jouw personeel met mooie ideeën voor het bedrijf als resultaat!

Maar misschien heb je wel iets heel anders nodig...

Ik ga graag met jou het brainstormproces vrijblijvend aan.  Komen we tot een gaaf project waar je ook andere expertises voor nodig hebt? Ik ga graag samen met je op zoek naar de juiste samenwerkingspartners.

 

… mail gerust naar info@demariekster.nl

DEMARIEKSTER [V] – Marieke Bolink

 Veel vrouwelijke beroepen worden met ‘-ster’ aangeduid. Veelzijdig, passievol en eigengereid werk ik aan mijn opdrachten. Ik ben dus ‘Mariekster’ van beroep.

Mijn naam is Marieke Bolink, wonend in Enschede. Sinds 1992 ben ik altijd één dag eerder jarig dan Sinterklaas. Hier nog wat feitjes:

× Gediplomeerd fotograaf
× Wonend in Twente, maar work is where the laptop is!

× Afgestudeerd in media & educatie (Creative Business)
× Houd zich graag bezig met onderwijsinnovatie en creativiteit
× Tevens Communicatie-/projectmanager bij Netwerkorganisatie IKT en Ondernemend Twente

Meer weten over wat ik zoal doe? Op LinkedIn post ik hier over!
Foto: MADtv